بررسی نقش پرتئينها در طيور و جیرهی غذایی انها

دسته بندي : مباحث رشته ها » علوم دامی
دانلود فایل کامل بررسینقش پرتئينها در طيور و جیرهی غذایی انها
در قالب فایل word و متشکل از 66 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

بخشی از محتوای فایل دانلودی ::

سر فصلها
پروتئينها (Proteins)
1-    پروتئينها و اسيد آمينه
2-    طبقه بندي پروتئينها : پروتئينهاي كروي ، پروتئينهاي ريشه اي ، پروتئينهاي مركب
3-    تقسيم بندي پروتئينها از نظر منشأ و منبع : گياهي و حيواني
4-    ساختمان شيميايي اسيدهاي آمينه و پروتئينها
5-    ساختمان پروتئين و پروتئين سازي
6-    خواص پروتئينها و اسيدهاي آمينه
7-    تجزيه اسيدهاي آمينه
8-    هضم و جذب پروتئينها تعادل نيتروژن
9-          مقايسه پروتئينهاي گياهي و حيواني در تغذيه طيور
10-     گياهان به عنوان منابع اصلي پروتئينها
11-     نيازحيوان به اسيدهاي آمينه (احتياجات اسيد آمينه اي مرغ )
12-     عوامل مؤثر بر احتياجات اسيدآمينه اي
13-     اسيدهاي آمينه مصنوعي
14-     اثر ازدياد اسيدهاي آمينه در جيره
15-     ارزش بيولوژيك پروتئين براي مرغ
16-     تغذيه پروتئين و اسيدهاي آمينه در طيور
17-     تنظيم ميزان پروتئين جيره در رابطه با انرژي آن
18-     پروتئينها و خاصيت جوجه درآوري
19-     عوارض و علائم ازدياد و كمبود پروتئين يا اسيدهاي آمينه ضروري
20-     احتياجات روزانه پروتئين جوجه هاي در حال رشد
21-     احتياجات روزانه پروتئين و اسيدهاي آمينه به كمك مقادير ذخيره شده يا استفاده شده توسط مرغ در روز
22-     احتياجات پروتئيني نيمچه هاي در حال رشد لگهورن سفيد
23-     احتياجات پروتئيني مرغان تخمگذار و اثرات فاكتورها جهت مصرف خوراك و پروتئين مورد نياز
24-     دلايل ممكن براي پايين آمردن راندمان استفاده از پروتئين بوسيله مرغان تخمگذار
25-     احتياجات روزانه پروتئين يك مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاري
26-     احتياجات اسيد آمينه اي جيره هاي جوجه گوشتي
27-     احتياجات اسيد آمينه اي مرغ
28-  پروتئين در جيره هاي جوجه هاي گوشتي
29-     احتياجات اسيدآمينه اي مرغ

مقدمه:پروتئينها واسيدهاي آمينه

نام پروتئين از كلمه يوناني پروتيوز ، به معني اول يا اهميت اوليه ، توسط برزليوس پيشنهاد شد . اين كلمه ، كلمه مناسبي است زيرا اين تركيب پيچيده ، مركب از اسيدهاي آمينه در تمام سلولها يافت شده و در اغلب واكنشهاي شيميايي حياتي موجود در سوخت و ساز گياه و حيوان دخالت دارد .
دسته بندی: مباحث رشته ها » علوم دامی

تعداد مشاهده: 9025 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 66

حجم فایل:36 کیلوبایت

 قیمت: 49,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    دانلود فایل کامل بررسینقش پرتئينها در طيور و جیرهی غذایی انها
    در قالب فایل word و متشکل از 66 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.