سبوس گندم و ارزش تغذیه ای آن

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی
 سبوس به عنوان یکی از غنی ترین منابع الیاف گیاهی (فیبر) در برنامه غذایی بر شمرده می­شود. در حقیقت پوسته خارجی گندم حدود 5/14 درصد از وزن دانه را تشکیل داده است.
در این تحقیق علاوه بر بررسی ارزش تغذیه ای سبوس گندم، به مروری بر تحقیقات پیشین صورت گرفته توسط محققان در خصوص تأثیر استفاده از سبوس گندم بر روی سلامت افراد مصرف کننده پرداخته شده است.
دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7370 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:40 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل