استخراج قند

دسته بندي : مباحث رشته ها » صنایع غذایی

يكي از مهمترين مرحله استخراج قند در صنعت چغندر قند و نيشكر ديفوزيون مي باشد، هدف اصلي از ديفوزيون بدست آوردن شربت خام با حداكثر درجه خلوص و حداقل درصد قند تفاله مي باشد. در گذشته، براي شربت گيري از چغندر قند آنرا به پوره تبديل نموده و با استفاده از پرس، عصاره شربت را استخراج مي كردند ولي امروزه اين روش به دلايلي متروك گرديده و ديفوزيون جايگزين شده است. در این تحقیق به بررسی موارد ذیل پرداخته میشود:

روش هاي مختلف استخراج قند

اهميت كيفيت استخراج قند

اصول استخراج قند 

چگونگي كار دستگاه ديفيوزن

انواع دستگاه هاي ديفوزيون 

دسته بندی: مباحث رشته ها » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 7208 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:57 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
برچسب ها: استخراج قند